ingatlanközvetítés

Kedves Eladó!

Eladó ingatlanára írásos megbízás alapján segítünk megtalálni a vevőt, megkímélve Önt az eladással együtt járó fáradtságos utánajárástól, pénzt, időt, energiát megtakarítva ezáltal.

12 hónapig hirdetjük az eladó ingatlant hirdetőtáblánkon és az ingatlannet.hu oldalon, fogadjuk az érdeklődőket, tájékoztatjuk őket a kiajánlott ingatlanról és környezetéről.

Megkíméljük Önt a nem valós vevői szándékú érdeklődők zaklatásaitól.

Ügyintézésünk az adásvétel lebonyolításán keresztül a Földhivatali bejegyzésig tart.

Bizonyára értesült róla, hogy ingatlanának az eladás időpontjára Energetikai tanúsítvánnyal („zöldkártyával”) kell rendelkeznie. Kérésére az ingatlanközvetítésre adott megbízással egy időben kedvezményes áron kiállítjuk, melynek érvényessége 10 év. Kedvező besorolás esetén a hirdetés eredményessége nagyobb valószínűséggel várható.

 Várjuk megkeresését!

Kedves Vevő!

Ajánljuk Önnek cégünk közel 50 db aktuális ingatlankínálatát, melyek szakszerű ismertetése, bemutatása és a címkiadás az Ön részére ingyenes.

A legtöbb hirdetéshez fényképfelvétel tartozik, ami sokat segít az elsődleges választásban, és megkíméli Önt a felesleges utánajárástól.

Otthonából az ingatlannet.hu oldalon kényelmesen tájékozódhat kínálatunkról.

Amennyiben ajánlatunkban nem találja „álmai otthonát”, igényét nyilvántartásba vesszük, és segítünk annak felkutatásában.

A megfelelő ingatlan kiválasztása során műszaki kérdéseire szakértőnk áll rendelkezésre.

A tulajdonjog bejegyzéséig számos jogi kérdéssel találkozhat, melyekre ügyvédeink készséggel adnak felvilágosítást, tanácsot, vállalják adásvételi szerződések elkészítését, földhivatali ügyintézését.

Várjuk érdeklődését!

"INVESZTÁCIÓS 2000" KFT
5200 Törökszentmiklós, Kossuth tér 6/g Pf.: 73
Tel: 56/390-431 Fax: 56/590-692
web: http://www.invesztacios.hu/, email: invesztacios@t-online.hu